Καθηγητές Κιάτου

Το Νέο Φροντιστήριο Κιάτου στελεχώνεται από καθηγητές που έχουν επί σειρά ετών καταξιωθεί στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας για την επιστημονική κατάρτιση και το ήθος τους.

Αξιοσημείωτη είναι η εξειδίκευση των εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, γεγονός που αποβλέπει στη δυνατότητα ολοκληρωμένης κατάρτισης τόσο των ίδιων όσο και των μαθητών, καθώς και στη συνεχή προσαρμογή στα εκπαιδευτικά δρώμενα με την παροχή σημειώσεων, καρπός τόσο μίας συλλογικής και επίπονης προσπάθειας όσο και προσωπικής ενασχόλησης.

Οι καθηγητές μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια μαζί με το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό του ΝΕΟ ώστε μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών να επιτυγχάνεται η υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική παροχή του ομίλου των φροντιστηρίων ΝΕΟ.

Στα ίδια πλαίσια εντάσσονται και οι συνελεύσεις των εκπαιδευτικών ανά ειδικότητα προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, παράγοντες απαραίτητοι για την αντιμετώπιση κάθε εκπαιδευτικού θέματος καθώς και για τη θεμελίωση της εξέλιξης και της προόδου του υπό ενασχόληση γνωστικού τομέα.

Η παραπάνω συμβολή στα εκπαιδευτικά δρώμενα ολοκληρώνεται και επικυρώνεται με την παροχή ψυχικής-ηθικής στήριξης προς τους μαθητές και τους γονείς μέσω ενημερωτικών συναντήσεων, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι όποιες αντιξοότητες εμφανιστούν στα πλαίσια της εκπαιδευτικής πορείας τους.
 

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Θάνου Ιωάννα (Υπεύθυνος)
Φατούρου Θεώνη

 

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Τσάνος Απόστολος

 

ΦΥΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 Τσιώτος Βλάσης (Υπεύθυνος)
Λυμπερίδης Αντώνης

 

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ
Κυτρίδης Βελισάριος

 

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ & ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
Μπογδανοπούλου Στεφανία

 

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Μάρκελλος Κωνσταντίνος

Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο neo-xylokastro.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στους όρους χρήσης.

Αποδέχομαι τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.