Εδώ θα βρίσκετε τις εκφωνήσεις και τις απαντήσεις στα θέματα όλων των Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων της Γ' τάξης του Γενικού Λυκείου και 2 μαθημάτων του 2ου κύκλου των ΤΕΕ από Δευτέρα  16 Μαϊου 2016, καθημερινά μετά τη λήξη της εξέτασης.

Οι εκφωνήσεις και οι απαντήσεις θα είναι διαθέσιμες όταν οι όροι ΕΚΦ. και ΑΠΑΝΤ. είναι υπογραμμισμένοι.

Δευτέρα 16/5/2016
Νεοελληνική Γλώσσα (*) Γενικής Παιδείας ΕΚΦ.  ΑΠΑΝΤ.
Τετάρτη 18/5/2016
Αρχαία Ελληνικά
Ανθρωπιστικών & Θετ. Σπουδών
ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Μαθηματικά
Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κής
ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Παρασκευή 20/5/2016
Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής
Γενικής Παιδείας ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Ιστορία Γενικής Παιδείας ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Δευτέρα 23/5/2016
Ιστορία Ανθρωπιστικών Σπουδών ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Φυσική Θετικών Σπουδών ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Τετάρτη 25/5/2016
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κής ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Παρασκευή 27/5/2016
Βιολογία Θετικών Σπουδών
ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κής ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Δευτέρα 30/5/2016
Λατινικά
Ανθρωπιστικών Σπουδών


Χημεία Θετικών Σπουδών ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.
Τρίτη 1/6/2016
Βιολογία Γενικής Παιδείας ΕΚΦ. ΑΠΑΝΤ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι σύνδεσμοι μετάβασης (links) ΕΚΦ. και ΑΠΑΝΤ., όταν ενεργοποιούνται, δεξιά από κάθε μάθημα, οδηγούν σε αρχεία PDF που μπορούν να προβληθούν και να εκτυπωθούν μέσω του Acrobat Reader 4 (ή νεότερου). Εάν δεν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, μπορείτε να τον κατεβάσετε από τον παραπάνω σύνδεσμο μετάβασης.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην απευθείας προβολή/εκτύπωση των παρακάτω αρχείων, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ πάνω στο όνομα του αρχείου που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε την εντολή "Αποθήκευση". Με αυτό τον τρόπο θα κατεβάσετε το εν λόγω αρχείο στον υπολογιστή σας, και μετά μπορείτε να το ανοίξετε μέσω του Acrobat Reader.

Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο neo-xylokastro.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στους όρους χρήσης.

Αποδέχομαι τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.